Äntligen trivs jag med min frisyr

Äntligen trivs jag med min frisyr

Hej alla mina följare och välkomna hit till min blogg och till ett inlägg som kommer att handla om detta med vikten av att trivas med sin frisyr. Jag är intresserad av skönhet och mode men trots det så har jag sett likadan ut i håret i många år och inte vågat testa någonting nytt. Min gamla frisör i Linköping bytte jag ut mot en ny frisör som såg på mitt hår med andra ögon och detta har gjort att jag nu har en helt annan frisyr och detta känner jag mig så nöjd med så jag bara måste få skriva ett inlägg och berätta att jag numera klipper mig hos Hårlagret 1, och jag vill gärna inspirera er andra att våga göra en förändring med håret till det bättre.

Det var min dotter som tyckte att jag borde gå till denna frisör i närheten av Linköping och då jag såg hur bra klippt min dotter var så kände jag ingen tveka till att gå till Hårlagret 1 och det var för knappt ett halvår sedan som jag var där första gången, och idag på förmiddagen var jag där igen och blev klippt och nu när jag kommit hem så tänkte jag mig att det var bra att skriva det här inlägget till er. Jag vill föra budskapet om denna frisör i Linköping vidare till er så att ni kan välja om ni vill testa en ny frisyr, men det är klart att om ni känner er nöjda med som det är så är ju det bra. Nu ska jag sätta på kaffet alldeles strax för min dotter kommer hit på en fika så det är nog bäst att jag sätter punkt för den här gången! Jag hoppas i alla fall att ni tyckte det var roligt att jag skrev till er om detta! 

 


Kommentarer är stängda.