Nu har jag en jordad kontakt bakom kylskåpet

Nu har jag en jordad kontakt bakom kylskåpet

Hejsan alla vänner och vad kul att ni är här igen på min blogg. Ni kanske förväntar er ett inlägg om mode och shopping då jag ofta skriver inlägg om det. Livet består inte bara av shopping och i dag kommer det att bli ett annat slags inlägg mot vad ni är vana vid för det kommer nämligen att handla om en elfirma i Trollhättan som ni kan läsa mer om här, och det är en firma som jag har anlitat och känner mig nöjd med så då faller det sig naturligt att jag vill dela detta med er.  

Vem vet, kanske är det någon av er som är i behov av att anlita en elektriker och sedan vet jag sedan innan att många av er som följer mig på nätet bor här i Trollhättan liksom jag. När jag köpte en ny kombinerad kyl och frys upptäckte jag att kontakten bakom kylskåpet var ojordad och detta är inte godkänt. Jag fick vänta med att koppla in kyl & frys och se mig om efter en elektriker först och det var då jag fann J Stolts El som en nära vän till mig tidigare vänt sig till och berättade hur nöjd hon var. Ibland är djungeltelegrafen den bästa marknadsföringen för den vägen får man reda på både bra och dåliga nyheter men det är klart att om man har en nära och kär vän som går i god för att denna elfirma i Trollhättan är bra så litar man på det. Nu ska jag inte tjata alltför länge om detta utan jag tror nog att det jag ville få sagt har jag sagt. Det var i alla fall väldigt bra att skriva ett inlägg om detta för att jag vill ju i vanlig ordning kunna vara till så stor hjälp som möjligt. 


Kommentarer är stängda.