Med bra skor slipper ni värk i fötterna

Med bra skor slipper ni värk i fötterna

God dagens, god dagens, god dagens på er alla läsare denna fredagseftermiddag och välkomna in till mig här på bloggen igen. Jag fick så förskräckligt ont under ena hälen och då gick jag till vårdcentralen och träffade en läkare som sa att jag hade överbelastat senan under foten. Han sa att det var viktigt att köpa bra skor. Uppriktigt sagt hade jag köpt billiga skor med låg kvalitet och det fick mig att se mig om efter någon skobutik i Mjölby med omnejd som säljer kvalitetsskor. Jag hittade inte en skobutik i Mjölby som hade de skor jag var ute efter men däremot fann jag en skobutik några mil bort som jag åkte till, och den butiken heter Joe Nimble skobutik.  

Jag köpte två par riktigt bra skor och redan efter några dagar kände jag att värken i hälen försvann. Att gå i dessa skor är som att gå på bomull, så sköna är de så jag skulle vilja rekommendera er alla att satsa på bra skor. Att inte unna sig bra skor får konsekvenser och billiga skor är egentligen inte alls billiga då de slits snabbt så att man måste köpa nya skor ofta. Joe Nimble skobutik i närheten av Mjölby, butiken ligger förresten i Linköping, säljer fotriktiga och bekväma skor för både dam och herr och jag kommer att åka dit igen när det behövs, fast det lär dröja som sagt var. Det finns ett stort utbud av skor både till vardags och till jobbet, och så finns det också löparskor ifall det är någon av er som behöver det. Det var några tankar om det här med skor och jag hoppas att ni tyckte att det var bra att få läsa om det här och att ni åker till Joe Nimble skobutik nästa gång som ni behöver köpa skor 


Kommentarer är stängda.