Nya klickgolv

Nya klickgolv

Hejsan alla vänner och nu är det fredag. Jag som ofta skriver om mode och kläder har emellanåt annat jag vill ta upp med er och den här dagen är det en sådan dag, för jag ska berätta om ett företag som hjälpte mig med golvläggning i min lägenhet här i Huddinge. För golven var inte vackra och det var billiga laminatgolv som inte gick att slipa så det enda alternativet var ju att skaffa nya golv och jag behövde då hjälp med detta och letade efter ett företag med kompetens inom just golvläggning och fick då ett tips av en kollega att vända mig till ett företag och de hjälpte mig så jag fick nya vackra golv. Så om ni också behöver nya golv i eran bostad, då rekommenderar jag företaget till 100%.

Du kanske är mer händig än vad jag är och kan lägga golv själv? En vän till mig som bor i Norrland är golvläggare och eftersom han bor så långt bort kunde han inte hjälpa mig men han berättade hur man ska göra och det kan vara bra att veta.

Det gamla golvet ska du ändå riva ut så börja med att få bort alla skruvar och spikar. Min vän sa att det är mycket lättare att få bort gamla golv om du tar upp plattorna och delar in dem i mindre bitar, det gör det också enklare när du ska lägga nya golvplattor eftersom du inte behöver lyfta så högt. Sedan är det bara att släta ut underlaget med sandpapper så att det blir helt jämnt. Detta gör man för att få ett jämnt underlag och slippa ojämnheter på golvytan. Nu när du har gjort det är det bara att lägga ut dina nya golvplattor. Ett stort lycka till med din golvläggning. Skriv och berätta hur det gick!


Kommentarer är stängda.