Mirakel för hyn

Mirakel för hyn

Det bästa inköpet jag har gjord på mycket länge är när jag köpte en ansiktsborste, det är nästan att jag inte kan fatta att det är sant! Varför lägga hundratals kronor på en skönhetssalong när man istället kan skaffa en ansiktsborste och göra allt själv? Vare sig man vill göra det för ren njutning eller för att se till att hyn är i bättre skick, kommer den här produkten inte att besvära dig.

Den enda nackdelen är priset, och det beror delvis på var man köper den. Jag rekommenderar starkt att du kollar runt lite innan du bestämmer dig, för priserna kan variera mycket från butik till butik men en sak som är bra är ju att du även kan köpa den via nätshopping och få den levererad hem till dörren eller till en paketbox. Nu ska jag skriva lite mer om denna produkt så att ni som inte vet vad det är för något får veta det.

Med en ansiktsborste får man en mycket vackrare hud, och den avlägsnar även smuts och orenheter från huden. Den gör så att hyn andas bättre och får tillbaka sin lyster. Jag har aldrig kört med en sån här innan men det var en av mina vänner som tipsade mig om denna produkt när jag beklagade mig över hur trött och glanslös min hy var. Hon sa att det helt enkelt behövdes lite boost och det är ju sant. Jag har testat den i ungefär en vecka nu och jag måste säga att jag är mycket nöjd med resultatet, hyn känns mer levande och frisk. Det finns olika typer av borstar på marknaden, men det är viktigt att man väljer en som passar just ens egen hydtyp.

Så jag rekommenderar detta verkligen till er alla. Ha de nu så fint,

Eva-Lotta i Malmö.


Kommentarer är stängda.